Search

V Istanbulu se konala 24th MFC Annual Conference

Od 29. do 30. června se v hotelu Wyndham Grand Istanbul Leven v Istanbulu (Turecko) konala konference s názvem 24th MFC Annual Conference. Hlavním tématem konference bylo „Mikrofinanční investice v době nejistoty“. Konference přilákala účastníky z celého světa, mezi které patří odborníci na mikrofinancování, investoři, poskytovatelé IT, nadšenci do sociálních financí a další.

Letošní 24. ročník konference se soustředil na investiční prostředí a příležitosti mikrofinancování, důležité aktualizace v odvětví a nejnovější přístupy k genderu, zeleným financím, a konference také řešila technologické výzvy a finanční začlenění uprchlíků a migrantů.

Během dvoudenní konference proběhly čtyři plenární sekce, čtyři odborné přednášky, zahajovací a závěrečný ceremoniál včetně slavnostního předání cen. Konference nabídla spoustu prostoru pro networking. V rámci společenského programu byla první večer v prostorách hotelu uspořádaná neformální koktejlová recepce. Druhý večer si účastníci, v rámci gala večeře, vychutnali krásy i chutě Turecka při plavbě lodí po Bosporském průlivu.

Konference se zúčastnilo více než 400 účastníků, převážně ze zemí Střední Asie a Evropy.

Letošní ročník byl po pandemii první fyzickou akcí a my ji hodnotíme jako úspěšnou. Chtěli bychom poděkovat klientům, partnerům a sponzorům, vystavovatelům, všem účastníkům i řečníkům a také realizačnímu týmu GUARANT International v čele s projektovou manažerkou Viki Karlovskou.

Přehrát video z MFC konference.