Vyhľadať

Cubex Centrum Praha: Za hranicí představ

V úterý 5. března 2024 se v multifunkčním prostoru CUBEX Centrum Praha konala exkluzivní událost „Za hranicí představ“, která přivedla účastníky na území kreativity a inovace.

Srdcem této události bylo Cubex Centrum Praha, které se představilo jako centrum spojující moderní technologie s udržitelnými principy. AV MEDIA EVENTS společně s IDEAS by GUARANT International přenesli účastníky Za hranice představ, zatímco IN CATERING se postaral o gastronomický zážitek.

Akce se účastnilo přibližně 350 účastníků z různých sfér, včetně koncových klientů, agentur a obchodních partnerů. Pro hosty byly připraveny tři hlavní koncepty prezentované v největších sálech Cubex Centra: „Svět udržitelnosti“, „Koncept Chameleon“ a samozřejmě „Za hranicí představ“. Tyto koncepty unikátně propojovaly různé přístupy a možnosti, které jsou realizovatelné pouze v Cubex Centru Praha s využitím nejmodernějších technologií a v souladu s udržitelností.

Dále byla pro hosty připravena celoeventová soutěž o zajímavé ceny pomocí eventové aplikace. Hosty na místě přivítala avatarka vytvořená pomocí umělé inteligence, což byl jen jeden z mnoha fascinujících prvků události.

Závěrem lze říci, že akce „Za hranicí představ“ překročila veškerá očekávání a stala se inspirativním zážitkem pro všechny účastníky. Spojení inovativních technologií, udržitelnosti a kreativity v Cubex Centru Praha vytvořilo prostředí, které nejenom přesáhlo běžné normy, ale posunulo je zcela novým směrem.

Pořadatelé této události, AV MEDIA EVENTS, Cubex Centrum Prague, IN CATERING a IDEAS by GUARANT International, si zaslouží uznání za vytvoření platformy pro setkání a inspiraci. Budeme se těšit na další akce, které nám přinesou další průlomové myšlenky a zážitky.