Vyhľadať

Skvělý den plný týmového ducha: GUARANT International uspořádal úžasný teambuilding pro své zaměstnance

Využili jsme méně nabité letní sezóny a v pondělí 21.8. jsme si užili skvělý den plný týmového ducha a zábavy. Den jsme zahájili společnou snídaní v prostorách Konferenčního centra City, kde probíhal dopolední program. Po snídani následoval informativní blok společníků, kteří se podělili o aktuální novinky ve firmě. Po této úvodní části jsme se věnovali workshopu zaměřenému na firemní kulturu. Zaměstnanci se měli možnost lépe seznámit s hodnotami a cíli společnosti a diskutovat o tom, jak je mohou přenést do své každodenní práce.

Po obědě jsme se přesunuli do Beachklubu Pankrác, kde byla připravena řada sportovních aktivit. Hlavní aktivitou byl týmový turnaj v plážovém volejbalu, kterého se zúčastnilo 6 tříčlenných týmů. Pro ty, kteří nejsou fanoušci volejbalu, byla připravena hra pétanque a spikeball.

Odpoledne bylo připraveno lehké občerstvení a domácí limonády. Pozdní odpoledne se pak neslo v duchu ocenění vítězných volejbalových týmů a společné grilovačky. K dispozici byl také po celou dobu bazén a sprcha k osvěžení.

Celý tento nezapomenutelný den byl pečlivě organizován týmem IDEAS a HR oddělením, za což jsme jim nesmírně vděční. Společnost GUARANT International dokázala, že nejen profesionálně organizuje akce pro klienty, ale umí vytvořit nezapomenutelné okamžiky i pro své zaměstnance. Tato událost rozhodně posílila pouta v týmu a ukázala, že dobrá nálada a spolupráce jsou pro úspěch společnosti klíčové. Chcete taky strávit takový den se svým týmem? Není nic lehčího než poslat poptávku našemu řediteli IDEAS: svoboda@guarant.cz.