Search

Firemní Kick Off Meeting GUARANT International: Nové impulzy a vize pro rok 2024

Včerejší den v Cubex Centru Praha na Pankráci nebyl jen obyčejným pracovním dnem. Celý tým GUARANT International se sešel na svém tradičním každoročním Kick Off Meetingu.

Program byl odstartován energickým úvodem a následovala vystoupení společníků, kteří nejen zhodnotili minulý rok, ale také nás provedli svými vizemi a ambicemi pro rok 2024.

Hlavní bod programu představoval workshop o umělé inteligenci, který vedl renomovaný odborník Miloš Čermák. Jeho prezentace byla nejen zajímavá, ale také vtipná, praktická a inspirativní. Miloš Čermák představil využití umělé inteligence v kongresovém světě, ukazujíc, jak tato moderní technologie může zlepšit efektivitu při práci. Workshop nejen přinesl zajímavé informace, ale byl také zábavný a naučný. V odpolední části přišly na řadu krátké prezentace vedoucích jednotlivých oddělení, kteří sdíleli své plány pro nadcházející rok.

Příjemným překvapením bylo i kreativní občerstvení od IN CATERING, které nejen lahodilo našim chuťovým pohárkům, ale také oku.

Firemní Kick Off Meeting GUARANT International tak nejen posílil naši motivaci a pouta mezi kolegy, ale také nám otevřel nové obzory a připravil nás na výzvy, které nám přinese rok 2024.