Search

Prague Endoscopy Days 2023

Na počátku roku ve dnech 26. a 27. ledna se uskutečnil 3. ročník akce Prague Endoscopy Days v Konferenčním centru City na Pankráci.

Akce přivítala více než 170 odborníků z oboru endoskopie. Cílem celé konference a zároveň hlavním tématem bylo rozšiřování odborného vzdělání v gastroenterologické komunitě.

Hlavní část programu byly videopřenosy operací z IKEMu právě do sálu v KC City. Součástí programu bylo 8 sekcí, kde se střídaly videopřenosy s prezentacemi zahraničních odborníků, součástí byly taktéž firemní symposia. Nechyběly ani hands-on kurzy, které jsou tradicí a tentokrát proběhly pod názvem „Learn from the stars“. Jejich výuka probíhala ve dvou blocích pátek 27. ledna. Účastnící zde měli jedinečnou příležitost procvičit si endoskopické dovednosti s pomocí přístrojů a modelů firmy Olympus. Novinkou letošního ročníku byla stanice určená pro úplně začínající endoskopisty a hands-on kurz pro endoskopické sestry. Další novinkou byla sekce mladých gastroenterologů.

Děkujeme klientům, partnerům a vystavovatelům, účastníkům i všem řečníkům. V neposlední našemu realizačnímu týmu pod vedením projektové manažerky Katrin H. Kopčákové.