Search

E&E Event 2022 do Vídně přilákal manažery a další profesionály ze světa asfaltu

Druhý ročník akce E&E Event se konal 14. a 15. listopadu 2022 ve Vídni, historické i moderní metropoli Evropy. Akce probíhala v hybridním formátu. Fyzická část se konala v nově zrekonstruovaném hotelu Hilton Vienna Park, v samém centru města. Virtuální část probíhala na platformě gCon.

E&E Event propojuje vysoce postavené manažery a profesionály ze světa bitumenu a asfaltu. Společnosti Eurobitume a EAPA, přední lídři v tomto průmyslu, představují inovativní koncept akce, který stojí na interaktivní diskusní platformě. E&E Event 2022 ve Vídni navázal na koncept, který byl představen v rámci prvního ročníku a staví na některých oblastech zájmu z kongresu E&E Congress 2021: „Asphalt 4.0 and Future Mobility“.

Akce E&E se celkem zúčastnilo 333 účastníků ze 40 zemí. Pro účastníky akce byl připraven dvoudenní program s šesti sekcemi, ve kterých byly definovány nové výzvy asfaltérského průmyslu, řešily se aktuální problémy i forma komunikace v tomto odvětví.

Celou akcí prováděl moderátor Peter Woodward. Peter se zabývá intervencemi na nejrůznější témata a má bohaté zkušenosti s překonáváním rozdílných pohledů na náročné otázky. Pozvání přijal speciální host a motivační řečník Mark Beaumont, který je v Guinessově knize rekordů zapsán jako nejrychlejší člověk, který objel planetu na kole. Mezi další řečníky se řadilo 19 uznávaných profesionálů z oboru.

Součástí společenského programu byla Networkingová večeře v historické budově Kursalon, který se řadí mezi jednu z nejkrásnějších budov ve Vídni. Kursalon byl postaven v polovině 19. století a od té doby se zde konají koncerty a další významné společenské akce. Součástí večeře byla krátká motivační přednáška od Marka Beaumonta.

Součástí akce byla rozsáhlá výstava se 17 stánky vystavovatelů. Akci podpořilo 9 firemních a 9 mediálních partnerů.

Děkujeme klientům ze společností Eurobitume a EAPA, všem firemním partnerům, vystavovatelům i mediálním partnerům. Dále děkujeme všem řečníkům, účastníkům i moderátorovi. V neposlední řadě patří velké poděkování projektové manažerce Pavle Hlinkové a celému týmu GUARANT International.

Již nyní se těšíme na rok 2024, kdy pod naší taktovkou proběhne E&E Congress 2024 v Budapešti.