Vyhľadať

Přestěhovali jsme se do nových kanceláří

Již delší dobu jsme hledali prostor pro potřebný další růst a komfortnější řešení stávajících kanceláří. V objektu Na Pankráci a ani v blízkosti jsme odpovídající řešení nenašli a pak se objevila nová příležitost v dynamicky se rozvíjející části Prahy – na Harfě.

Zajímavým bonusem nové lokace je bezprostřední blízkost nejnovějšího konferenčního centra v Praze – O2 universa a největšího multifunkčního prostoru O2 areny.

Naše nové prostory se nachází v prvním patře v nové kancelářské budově s názvem Harfa Office Park Beethoven. Spolu s architektonickou firmou jsme si dali záležet na vybudování zajímavých a inspirativních kanceláří pro společná jednání s klienty i prostor pro týmovou spolupráci zaměstnanců. Na Harfě máme lepší zázemí, více kanceláří, 8 zasedacích místností pro formální meetingy, 3 sedací kouty pro neformální jednání zaměstnanců, moderní technologické vybavení, ale i místnost pro odpočinek a relaxování.

Nová adresa Českomoravská 19 je pro GUARANT International zajímavá i z pohledu historie – vždyť první kanceláře firmy byly vlastně jen přes ulici, v objektu Českomoravská 21 (firma zde sídlila od roku 1992 do roku 1994). Vracíme se tak ke kořenům firmy, k počátkům a pevně věříme, že nové sídlo bude i zajímavým impulsem pro další rozvoj a nové příležitosti.

Z výše uvedených důvodů prosíme o zasílání pošty již na novou adresu. E-maily a telefony zůstávají stejné. Budeme se na Vás těšit osobně od 6. ledna 2020 na nové adrese.

PS: Nová adresa zní Českomoravská 2510/19, Praha 9 – Libeň. Spolu s GI se na novou adresu přestěhoval IDEAS by GUARANT i Association House se společnostmi, které mají sídlo uvedeno na naší adrese.